Vi er Roar Automobiler

ROAR Automobiler åbnede i november 2020 og holder til i Roskilde meget tæt på motorvejsafkørsler og har 800 kvm indendørs udstilling og 2000 kvm udendørs.

Lageret består af et stort udvalg af nyere brugte biler. Der bliver daglig tilføjet nye biler på siden, og du kan følge med enten direkte fra forsiden eller på bil-listen her.

Der er altid kaffe – og kakao – på kanden, og du må meget gerne bare komme forbi og kigge. Hvis du vil købe noget, så servicerer vi dig med en meget tryg, reel og kompetent bilhandel.

ROAR AUTOMOBILER

For nogle er alle biler forskellige. For andre er alle biler ens.

Transport, bevægelse og mobilitet er i hverdagen, i kulturen, til arbejdet, til indkøbet. Overalt og altid skal du transportere dig, flytte dig, køre til og fra. Måske er det at bevæge og transportere dig en del af dit arbejde, måske er det til og fra arbejde, måske er det på ferien, i weekenden, til sommerhuset, til familien, til vennerne, til supermarkedet, som sport, i fritiden.

At bevæge sig er en del at det at leve. At være bevæget og at bevæge sig. Meget få kan komme gennem dagen uden at gå, cykle, køre, tage toget eller på andet måde bevæge sig fra et sted til et andet.

En stor del af den transport foregår i bil. Blandt andet derfor er biler blevet så stor en del af vores hverdagsliv og vores kultur – fordi de bringer os til og fra arbejde, til og fra oplevelser og for mange er en del af ens arbejde. Fordi vi bevæger os ved hjælp af biler, men også fordi vi har mange oplevelser i forbindelse med disse bilture. Bilen bevæger os og hjælper os med at blive bevæget. Men også fordi biler koster mange penge, og fordi bilerne – ligesom andre indkøb – generelt siger noget om, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være.

Men for nogle er alle biler ens, og for andre er alle biler forskellige.

For nogle er bilkøbet den vigtigste økonomiske beslutning i flere år, mens det for andre blot er endnu en i rækken af funktionelle transportmidler fra a til b.

For nogle er biler et af de vigtigste kulturobjekter, og vi forundres til stadighed over nye modeller, ny teknologi og hele historien, der blandt andet har bragt os frem til, at vi kan flytte to tons metal mere end 30 kilometer på hvad der svarer til indholdet af en liter letmælk. For nogle er bilen næsten et industrielt kunstværk, og hver model og mærke repræsenterer vigtige værdier og hensigter.

For andre er det, hvordan vi sidder i den, eller hvad den koster, eller hvor langt den kører på en liter letmælk, på en opladning, eller på døde dinosaurusser.

Hos ROAR er der ikke noget rigtigt og forkert. Bortset fra at bilerne vi sælger skal være af en god kvalitet.

Vi ikke bundet op på noget bestemt bilmærke eller nogle bestemte modeller. Vi har ikke noget favoritmærke eller favoritbiler. Vi vil gerne købe og sælge kvalitetsbiler fra alle de mærker og modeller, der giver vores kunder dét, de ønsker sig i komfort, økonomi og kultur. Derfra kan de bevæge sig trygt ud i verden til nye bevægelser og oplevelser.

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker bilkulturen og transportkulturen. Vi er selv en del af den. Og vi glæder os til at følge med i fremtidens bevægelser både inden for og uden for bilkulturen og forbi fossile brændstoffer, elbiler, brintbiler, fællesbiler, lejebiler, abonnementsbiler, flyvende biler og differentieret mobilitet.

Vi vil gerne bevæges, og vi vil gerne bevæge dig.

ROAR AUTOMOBILER

Adresse

Håndværkervej 43, 4000 Roskilde

Email

salg@roarautomobiler.dk

Telefon

4232 3242

Åbningstider
  • Mandag 09.30-17.00
  • Tirsdag 09.30-17.00
  • Onsdag 09.30-17.00
  • Torsdag 09.30-17.00
  • Fredag 09.30-17.00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag 11.00-15.00