Loader

Covid-19

Køb og hent med 14 dages returret under Covid-19

Kære allesammen

Det er stadig muligt for os at afholde bestilte prøvekørsler, men resten af et eventuelt køb af bil skal foregå over telefon eller mail. Da vi godt ved, at det kan være lidt af en mundfuld at skulle købe en bil som en “Køb og Hent”-vare over telefon og mail, så har vi besluttet os for, at vi tilbyder 14 dages returret ved køb af biler.

Dette gælder for handler i den periode fra nytår og til restriktionerne ophæves, hvor vi igen fysisk må åbne vores butik op for besøgende. I skrivende stund er det frem til og med 17.januar 2021. Denne periode kan forlænges såfremt restriktionerne også forlænges. Opdateret: Gælder indtil videre til og med 7.februar 2021. Opdatering nummer to: Tilbuddet gælder nu til og med 28.februar 2021.

Derudover giver vi også 1 års udvidet bilgaranti i forbindelse med handler i samme periode. Og vi syner din nye bil og servicerer den, inden du får den leveret.

Det vil sige, at du som kunde både får returret på din nye bil i 14 dage (inklusiv 200 km), bilen er nysynet og serviceret, og samtidig har du udvidet garanti i 1 år.

Du kan ringe eller maile til os for at bestille prøvekørsel af vores biler. Butikken er aflåst, så du må ikke komme ind, men vi må gerne fremvise biler.

ROAR AUTOMOBILER

OVERBLIK

14 DAges returret INKL. 200 KILOMETER

VI AFHENTER BILEN PÅ DIN ADRESSE UDEN BEKOSTNING, HVIS DU VIL GØRE BRUG AF DIN RETURRET

1 ÅRS Udvidet garanti GoSafe HOS FRAGUS FORSIKRING

ALLE BILER NYSYNES OG NYSERVICERES INDEN SALG

Top